Alla inlägg den 3 januari 2008

Av Miss Smirnoff - 3 januari 2008 17:18

Ja, då har man snart jobbat en vecka till då. Visserligen var denna arbetsvecka bara 3 dagar men ändå...

Har vart ute och kört skoter i nyårshelgen, går som en pärla igen. Har fortfarande ingen hastighetsmätare. Ragge's hade inte den lilla wire:n hemma för tillfället, men skulle få hem den tills imorn, så får väl se vad den går lös på.

Åkte runt åt Hoddal på lördan och villa bort oss lite. Leden till Älvros från Hoddal var okörd så vi hittade den inte riktigt på första försöket men hitta på den till slut. 2,5 mil till älvros och 1 av dom milen var krafledning.... Usch, tycker inte om dom lederna, vet inte varför men det är väl nåt från barndomen skulle jag tro ;)

Hmm, lät som om jag var typ 80 bast där i meningen men skit samma. Det kändes nästan som det på söndan, efter dom 10 mil det blev på skoter.


Nä, undra om man kanske ska gå en svenskakurs eller nåt....?

Tydligen så hade jag sagt till en kund att jag skulle skicka en anal till dennes adress. Men jag styrkar på att jag sa: MANUAL!

Men men... Kunden var ju utlänning ändå så... Haha


Emelie här bredvid försöker att sluta snusa. Mer behöver jag väl inte berätta om hennes humör...? Nä, skulle inte tro det.


Men snacka om att det är lugnt på jobbet. Trodde det skulle vara hektiskt dessa dagar efter jul och nyår men inte... Har haft 19 samtal idag än så länge och det är en halvtimme kvar av arbetsdagen. Skönt! Bara en dag kvar!


Men någon skoteråkning kommer det inte att bli i helgen tyvärr. Ska till Hamra på lördag och äta födelsedagsmidda. Johans farmor fyller 90 snart så vi ska fira henne lite grann. Och på söndag sticker Johan till stugan och ska jaga fågel hela nästa vecka. Så det är man alldeles solo. men det kanske blir lugnt och skönt då iaf ;)


Nä, nu ska jag ta och kolla lite på blocket.


Over and Out

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards