Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Miss Smirnoff - 26 juli 2009 14:58

Var som sagt chaufför både fredag och lördag till en väldigt trevlig samling på 3 karlar. En utav dom fick i sig lite väl många förfriskningar under helgen. Skjutsade till Älvros, Byvallen och kors och tvärs genom Sveg/Myrgränd. Till Byvallen hade jag med mig ovan 3 karlar, men hem hade jag 6 (tror det blev det) pers hem. Så kan det gå minsann. Så jag kom hem vid 2-tiden i natt, käkade, satte mig så klart framför datorn (Facebook) och blev ju sittandes där tills jag såg att klockan redan börjat närma sig 05.00 (alltså i morse).

Jag bestämde mig för att försöka sova någon timme, innan jag skulle upp och köra hem till mama och papa, så jag ställde larmet på 09.00

La mig i soffan med täcket och kudden. Vred och vände mig... Hostade... Snorade... Hostade... Snorade... Vred och vände mig........

När klockan slagit 05.20 gav jag upp. Flög upp ur soffan arg som ett bi för att jag blivit förkyld igen och började rota ihop allt jag skulle ha med mig och gick ner med all packning till bilen. En väska kläder (mest arbetskläder), hygienartiklar, Twilight-böckerna som mamma ska låna, ett par tjockare skor för vedbacken och sist men absolut inte minst: DATORN!

Så när klockan slagit 05.45 drog jag iväg från parkeringen. Trött som en gris blev jag redan efter sisådär 5 mil men jag körde non-stop tills jag var framme på gården hos mamma.

Jag stängde av bilen och alarmet började tjuta i min mobil! Klockan hade slagit 09.00 När jag steg ur bilen står både mamma och Lars-Åke och glor som några fågelholkar och Lars-Åke frågar: Vem faaan har skrämt iväg dig den här tiden!!??

Mamma: Hon har säkert inte lagt sig än...

Jag skrattar och mamma förstår att hon hade rätt.

Fick frukost, havregrynsgröt, kokt ägg, rökt öring och God Morgon-juice. Mums!

När jag fått lite mat i kistan drar jag därifrån för att åka till pappa. När jag kommer hit är alla hans bilar hemma, jag går in och jag hör inte ett pip. Va fan, tänkte jag. Undrar vart dom är då, klockan är ju faktiskt kvart i 11. Går upp på övervåningen där dom har sitt sovrum och tro inte på fan att dom ligger och gök... SOVER!??


Över till det jag egentligen skulle blogga om: bilden nedan! Detta är pappas alkoholinköp på Mallis under 1 (EN) vecka!


Over & Out


OBS! Notera även att pappa inte dricker sprit! Bara öl. Ser ni någon öl? Nä! Trodde inte det. Enjoy Sandra! Man tackar!






Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards