Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Miss Smirnoff - 6 juni 2009 17:40

Måste bara skriva en sak som jag läste:


IDAG LÄGGS DET NER MER PENGAR PÅ SILIKONBRÖST OCH VIAGRA ÄN ALZHEIMER-FORSKNING, SÅ OM 30 ÅR SITTER VI DÄR MED JÄTTEPATTAR OCH STÅKUK MEN INGEN MINNS VARFÖR!


*Stulen från: www.dunerud.se*


Idag har man dammsugit, dammtorkat och putsat fönstren på bilen. Den blev såå fin så!

Bara att blåsa av den all skit med tvättsprutan nu, men det ska jag göra imorgon innan jag åker hem till Sveg igen.


Over & Out


Av Miss Smirnoff - 6 juni 2009 00:31

Har nyss kommit hem från brorsan. Han och Lina bjöd även dom på smörgåstårta som Linat slite med till oss. Den va riktigt grymt god! Tack tack! Brorsan fyllde ju nämligen 26 idag. Eller ja, igår rättare sagt, eftersom klockan slagit över.


Har nyss lagt sig i sängen och tänkte bara slänga in några rader innan man somnar mätt och belåten. Inte en droppe har man druckit eftersom man blev chaufför åt pappa ikväll.


I morgon ska jag dammsuga bilen och tvätta den så jag får den ren. Den är ju fan helt gul efter all pollen som flyger. Just nu kanske det inte flyger så mycket eftersom det regnar men ändå, den är riktigt skitig nu! Lika bra att göra det när man är hos pappa som har både tvättspruta och dammsugare uppe vid vägen där han har lastbilsparken.


Brorsans lastbil va på nyheterna ikväll. Han skjutsade runt på ett lass studenter och MittNytt va där och filmade så han kom med på en snutt där. Riktigt snygg lastbil kom svischandes förbi kameran :)


Appropå lastbil... Jennifer, du glömde berätta för Olle och Jäderberg idag om onsdagen när du, jag och Marie va på Statoil... :P Det måste du komma ihåg att berätta på måndag.. Eller så kan du blogga om det, det blir nog roligare hehe! Så har du ju nåt att blogga om i alla fall...


Over & Out

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards