Alla inlägg den 2 september 2010

Av Miss Smirnoff - 2 september 2010 22:16

Det rullar på. I 120 som det känns. Skulle kännas bra att kunna stanna upp och känna efter hur man egentligen mår. Men vem har tid med sånt?

Egentligen är det nog lika bra att man ibland inte hinner känna efter hur det står till. Skulle man göra det så skulle man nog inte orka ta sig upp ur sängen på morgonen.

En del känner sig för alldeles för ofta och mycket för sitt eget bästa. Andra, på tok för lite, näst intill obefintligt. Hur mycket är lagom? En jämn balans är nog att föredra. Säkerligen i alla lägen. Inte för mycket och inte för lite. Men det är just balansen som är så svår att hitta många gånger.


Känner mig ibland som en gammal flaggstång med rutten trästomme i hård vind. Svajig, rädd och orolig. Man vet liksom inte på vilket ben man ska stå på för att komma dit man vill. Man tänker: "Måtte jag blåsa omkull åt det hållet så jag i alla fall landar mjukt". Jag har inte behövt känna efter om jag landar mjukt eller inte, eftersom jag fortfarande svajar ostadigt, långt där uppe. Det finns åtminstone en positiv sak med det hela. Jag står upp fortfarande.

Men det känns som stommen när som helst kan brista och jag faller handlöst mot marken. Så känns det verkligen.Jag vet egentligen inte ens varför. Känns som jag står och stampar på samma ställe dag in och dag ut. Längtar efter att få se omgivningen förflytta sig bakom mig och att jag ska ta mig framåt. Helst utan stödhjul....

Av Miss Smirnoff - 2 september 2010 22:05

Mitt mobila bredband från Telia la ju ner i söndags kväll. När jag skulle ansluta så stod det "Systemfel". Testade inte mindre än 7 gånger med att plocka bort usb-kabeln och simkort och dona på. "Systemfel". Hopp.

Chattade med Telia på jobbet och de hänvisade mig till att helt enkelt köpa ett nytt modem. En kollega berättade att dessa modem kostar multum. Jag trodde han inte så han drog upp en sida och där fanns ett exakt likadant modem som jag har. 2790 riksdaler. Jo men tackar.

Gav mig inte så jag sökte runt på Telias hemsida och hittade en uppdatering till just mitt modem. Drog hem den och uppdaterade nu ikväll och det fungerar nu bättre än någonsin.


Telia kan ju ta sig i brasan!


Första gången på 4 veckor som jag var iväg på bingo ikväll. Vann inget som vanligt. Potten gick inte ut så nästa vecka ligger den på 60 000. Kanske blir en sväng dit nästa vecka också då, även fast jag sa att det var sista gången ikväll.


Tack brudar för en rolig kväll. As always.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards