Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Miss Smirnoff - 6 mars 2009 21:43

Så fort Johan fick i sig middan så stack han till grannen och lär bli där ett tag framöver kvällen skulle jag tro... Han har en tendens att bli det i alla fall.

Men men, jag får ju lite lugn och ro åtminstone. Har tänt en massa ljus och sitter bakåtlutad i soffan med datorn i knät och kollar på Snakes On A Plane. Har filmen hemma men de va inte så mycket annat att kolla på tyckte jag.


Blir nog Holmvallen för en kolbulle imorn, hoppas de blir fint väder bara. Skulle tydligen bli ett gäng som de hördes så de blir nog kul.


Over & Out

Av Miss Smirnoff - 6 mars 2009 13:12

Har lunch klockan 12 egentligen men 20 i 12 tänkte jag att jag skulle ringa upp en callback. Sagt och gjort, pratade med kunden till 12.09 Sedan kommer Näs och säger att han har en assur kund på tråden som jag skulle ha ringt upp igår(?) efter lunch:


Lars: Ja han sa att du skulle ringt igår...

Jag: Ööö, jaha, inget jag hört i alla fall??

Lars: Han är assur!

Jag: Jaha ja, ja men jag får ringa han sen då för nu har jag lunch (hade inte loggat ut än däremot)

Lars: Jaaaha (och såg ut som en sorgsen hundvalp)

Jag: Nä, men koppla hit han du!


Tog kunden och där satt vi till 12.40 Så man va skapligt hungrig där ett tag. Men jag tyckte då inte kunden va sur, för skulle man säga "tack för hjälpen, sköt om dig, trevlig helg och ha det bra" om man va sur...? Nää, tror inte det va!


Jag: Det är säkert för att jag är tjej! ;)

Lars: Ja säääkert! Mot mig va han skitpissed!


Fick reda på sen att det va Lämppa som glömt säga till mig att kunden ville bli kontaktad igår. Fy på dig! ;)


Såå nu har jag i alla fall lunch i 20 minuter till innan man börjar med mail/callbacks igen. Hoppas den här eftermiddagen går snabbare än gårdagens, för den gick banne mig segt!


Ja vad händer i helgen då? Jo, enligt Johan ska vi bo på Bäckis. Nej tack, orka med det? Icke, jag tänker då inte bo där. Skoter kan man åka ändå (om det nu blir fins väder vill säga), utan att bo där.

Blir en sväng till Björnåsen som vanligt, för vid Styggtalln kan man ju inte vara en längre stund, där blåser man ju fan bort om man stannar till!

Så ikväll blir det lugnt hoppas jag, en öl eller två, framför datorn skulle jag tro. Skoter imorn och på söndag kanske, det beror helt på våran kära vädergud.

Sen får jag ju inte förstöra min nya rutin - den dagliga promenaden minsann. Mmm, nu måste man göra nåt åt det här alltså, en gång för alla.

Hmm, säger jag som nyss käkade en bit kladdkaka... Men den förtjänade jag faktiskt, har inte äte nåt "gott" sen förra lördan, när jag och Lämppa bakade semlor. Sen att det slank ner en öl på söndan det är en annan femma. Men va ju bara en 33:a så den räknas inte! ;) Haha, fan va jag är bra på undanflykter har jag märkt på senare tid. På söndagskvällen va jag The Master Of Excuses! Men med ett annat ord: bekväm!


Tänkte nu att man kanske ska ha en "vit" helg i helgen?? Tål att tänkas på, det har jag ju inte haft på....??? Ja sen jag flytta hemifrån... Nä usch, så kan jag ju inte skriva, låter som om jag är världens alkis! De är jag verkligen inte!


Fan va musik är bra. Klarar mig inte utan det alltså. Är man nere eller nåt så kan man bara lyssna på musik så blir allt bra... Ja för stunden då i alla fall. Eller så blir man bara ännu deppigare, de beror på va de är för låt man lyssnar på i och för sig!


Nu har ni fått nåt att läsa, blir nog lite updatation under kvällen.


Over & Out

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards