Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Miss Smirnoff - 10 mars 2009 10:41

Man kanske ska skriva några rader om lördagens strapatser också... Blev ju några. Det började med på fredagen att Olle och Mange kom hem till mig en stund för lite småprat och dom skulle bo i Forsströms stuga i Andåsen och skulle åka till Holmvallen på lördagen. Fick en uppmaning av dom att vi skulle komma dit till 9 för att samåka dit för en kolbulle. Vi blev lite sena så vi va inte där förän vid halv 10. Knackade på och det va bara Mange uppe (han hade btw nyss klive upp), resterande låg däckade. Dom resterande va Olle, Jonas och Anton. När dom väl vaknade till visste dom ju knappt vart dom hade alla kläder och knappt vart dom själva va nånstans.

1,5 timme senare va alla klara o vi drog iväg upp mot Bäckis där vi gick in och sa hej till Stig, Elin o Helena som bodde där över helgen. Dom följde med eftersom dom skulle till Björnåsen.

På vägen dit körde Johan fast rejält så det tog lite drygt en timme att få upp fanskapet.

Vi stannade till vis Björnåsen o drog sedan vidare mot Holmvallen. Stannade även till vid Storåsen för passagerarna i pulkan va lite nödiga. O dom höll låda kan jag säga, ibland trodde man att de va nå fel på skotern för de lär så förjävligt men de va bara Jonas o Olle som sjöng i pulkan.

Väl i Holmvallen (efter ca 5 timmar) så va alla hyfsat hungriga o vi käkade kolbulle. Tog väl ett tag att få in dom skönsjungande pojkarna i pulkan igen men det gick det oxå...

Drog tillbaka till Björnåsen där vi träffade på Martin o Grinde. Drack lite kaffe o åkte vidare till Bäckis där det vankades mer kaffe. Blev där en timme kanske sen for vi vidare ner mot Andåsen igen.

Jag o Johan åkte hem för middag, hämtade lite grejer o åkte tillbaka upp till Andåsen.

Efter ett tag kom det mycket folk, tror jag räknade upp till 10 pers där ett tag. Trevligt värre faktiskt. Tror inte jag kan komma ihåg alla men det va jag, Johan, Olle, Jonas, Mange, Anton, Jocke, Byström o hans pojk, Marcus, Viktor, och Dögrävarn. Ja de va väl dom, 12 pers. Sen bar det av till Körn (eller hur de nu stavas) där systrarna Bohlin, några kompisar till dom, Sara, Nisse och Pernilla va.

Där blev vi ett tag, varmt som fan va de inne så Jocke fråga om jag ville följa me och köra en liten tur, så de gjorde vi, me råge, eftersom han körde fast min köra skoter o inte lite heller för den delen. Fick inte lös fanskapet så de blev till att åka med Jocke tillbaka, Mange, Olle o Viktor åkte dit o drog lös den, då körde Jocke fast med hans egen skoter iställe haha.

Efter den strapatsen va alla på väg hem så de blev hemfärd, stannade till i Andåsen igen o sa hej då till Mange som skulle tillbaka till stan dan efter.


Ja fy fan vilken helg de blev, men roligt va de, inget snack om saken!


Over & Out 

Av Miss Smirnoff - 10 mars 2009 10:14

Guuud va de kändes långt till helg nu alltså. Ringde nyss papsen och snacka om att han blev brydd när det väl va jag som ringde till han och inte tvärtom. "Jaha, va ha ru gjort nu rå?" Typ... ;)

Försökte bestämma helg när vi ska åka till Ramsele, kom fram till att det troligtvis blir sista helgen i mars som passar bäst. Det är ju snart. Kan ju inte vänta för länge heller, eftersom man inte vet hur länge snön ligger kvar. Man vill ju inte åka när sjöar och vattendrag börjat tina som det blev i fjol på vägen hem. Den gången trodde jag fan att man skulle drunkna, så mycket vatten de va på Lungsjön!


Hyfsat lugnt och skönt på jobbet idag. Har tage 3 samtal på 1,5 timme.


Over & Out

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards