Alla inlägg under augusti 2008

Av Miss Smirnoff - 14 augusti 2008 13:45

Precis när man skulle spara inlägget: "The page cannot be displayed".

Nu har man då lärt sig att alltid kopiera texten man skriver innan man sparar. Jaja, man lär sig av sina misstag.


Nedan följer en konversation mellan mig och Lämppa. Hon hämtade ju ut sina kläder som hon beställt från HM igår, däribland en bh.


Lämppa: Asså, den här bh:n kommer inte jag ha nån fler gång iaf.

Jag: Vadårå??

Lämppa: Jamen, den skaver ju så förbannat. Å de knepiga är att de skaver bara på ena sidan.

Jag: Du har knepiga tuttar.

Lämppa: Nä, men båda sitter ju på samma ställe oxå...


Mmm, ja man får ju hoppas att dom inte lever sitt eget liv...


Fan alltså, vad veckorna bara flyger sin väg. Nu är det bingo ikväll igen. Hade tänkt att vinna en slant den här gången. Ska kanske spela på dubbelt så många brickor nu när jag fick en glad överraskning idag på morgon. Det hade kommit in 3000 kr på mitt konto, och jag vet inte vart dom kommer ifrån över huvudtaget.

Fast förresten så vann man ju i alla fall 200 spänn i fredags när jag och Mickan var i Hoddal. Vi skakade hand på att båda skulle vinna, annars fick vi inte åka därifrån. Efter ca 10 min så hade båda två vunnit. Jag tror inte Hoddal tycker om oss så värst mycket... :)


Joo, Gaspode kom ju förbi igår med presenter till oss. Kaktusen är redan placerad i fönstret som vätter ut mot grannarna. Och inte att förglömma ballongerna med mitt namn på. Dessa kommer nog komma bra tillhands när Lämppa kommer och hälsar på.


Over & Out

Av Miss Smirnoff - 11 augusti 2008 09:28

I lördags var man ju till Vemhån och kolla på när Älvros IK förlorade stort! Dom blev 4:a i alla fall, utav 5 lag. Det ni! ;)

Nä, men jag tyckte dom gjorde bra ifrån sig, för att både vara otränad och till åren komna.

Vemhån tog hem sin andra seger på raken, dom besegrade Svegs IK som blev tvåa.


Vi skulle ju vara där till 08.30 så ni som känner mig vet att jag inte är en morgonmänniska. Sandra blev lite trött där ett tag, vaknar med ett ryck när Jonas sticker in huvet och säger: "Heeeeeeej"...

Öööö hej, tänkte jag, men hann inte säga så mycket förrän han hade flyttat på alla mina saker som låg på förarsätet och satt sig bakom ratten och startat bilen.

Jonas: "Jag är så jävla skitnödig så jag måste ner på toaletten". Okey, jag hann inte göra nåt utan fick snällt följa med ner.

Vi kommer dit och Jonas går in. Men kommer tillbaka alldeles för snabbt för en karl som är skitnödig.

Jonas: "Vi får åka någon annan stans, tror du inte det var en hel barnfamilj där elle?? Ska ju inte spela match förrän om 10 min"

Vi drog iväg en bra bit bort över skogarna till någon han kände och fick gå in hos honom.

Vi åker tillbaka och kommer till fotbollen nästan så precis att dom skulle spela om tredjeplatsen och jag fick fortsätta sova. Trodde jag... Efter ett sånt där uppvaknande gick det inte att somna om igen elle... Haha!


Jo förresten så åkte ju i stort sett alla utom vi, buss till Vemhån. Men när allt var slut och dom skulle duscha och byta om, fick dom reda på att bussen inte skulle gå tillbaka till Sveg. Hur jävla dumt är inte det då?? "Ni får åka buss dit, men hem får ni ta er bäst fan ni vill"!!!

Så vi fick klämma in både Zäta och Kecke i våran bil på hemvägen. Jaja, det gick ju det också.


Ja sen på kvällen skjutsade Eva-Karin oss till Buan, där vi skulle på kräftskiva med Emil. Där var redan Emma, Malin och ungarna.

Vi åkte sedan allihopa på flaket på Emils bil ungefär 50 meter över till grannen där vi skulle äta middag.

Malin hade med sig en utsökt kladdkaka med hasselnötter på som troligt hade varit med om en mindre bilkrasch, eftersom hela mitten på kakan hade skjunkit ner. Men den var asgod!

Allt annat var också väldigt gott måste jag tillägga!


Ska bli gott nästa helg hos Lämppa där även hon ska ha kräftskiva.


Over & Out

Av Miss Smirnoff - 8 augusti 2008 15:33

Var helt otrolig måste jag ju säga! Eller vad tycker ni Mickan, Cathizzz och Jessica??? Ganska trevligt om jag får säga det själv. Jessica stog ju för själva underhållningen då rå, även fast hon själv kanske inte visste detta faktum.


Jag frågade henne hur många brickor hon skulle ha, eftersom jag skulle handla åt henne så hon slapp göra det efter jobbet.

Jag sa att jag hade 3 av varje så då skulle ju inte hon vara sämre inte. Hon skulle oxå ha 3 stycken av varje helt enkelt.

Sagt och gjort, jag handlade 6 stycken av varje, "kassörskan" sa att det skulle bli 300-nånting, "för det brukar väl bli det sa hon??"

Jag säger: "Jag har ingen aning, jag har aldrig köpt sex förut!!!"

"Kassörskan" rodnar och säger: "Sånt där får ni inte prata om, jag som är gammal och tål inte sånt prat..." Och skrattar sedan.


Bra jobbat Sandra, men som alla vet som känner mig: Jag SKA försöka lära mig att tänka innan jag pratar. Istället för att lära sig prata innan man talar.


Ja iaf... Vi börjar att spela bingo och man hör utroparen säga: "Niklas 42, 4:a 2:a.

Man hör Jessica säga: 42, 42, 42, 42, 42, 42, 42!!!!!

Efter typ andra raden på väntbingon strular hon till det och hinner helt enkelt inte med och SLUTAR dutta.

Mickan: "Men dutta de du hinner med ändå, så kan jag ta en bricka och kolla av den med min!!"

Haha, så jävla roligt!

Efteråt hördes inget.... Jessica var tyst. Tror alla tänkte då: "Okey, Jessica hinner med..." ;)


Mycket mycket annat garv kom under kvällen kan jag ju lova!


Förresten så ska jag och Mickan till Hoddal på bingo ikväll och vinna storkovan. Undra hur många gånger man ska behöva va nära denna gång?


Over & Out

Av Miss Smirnoff - 7 augusti 2008 14:51

Lämppa: Jag har ritat en bild åt dig.

Jag: En grisfis???????

Lämppa: Jaaa... Söt va??

Jag: Mmm...

Lämppa (Som skulle googla på griskulting, frågar): Va heter grisknull....???

Asgarv bryter ut!!!

Det hon hade tänkt sig att fråga var: Vad heter griskulting??


Efter typ 2 min...

Lars J (Tittar på Catta som har munnen vid sin kopp): Spyr du elle???

Catta: Jag fick kaffe i näsan!!!!


Ööömm, ja så kan man ju oxå göra...


Over & Out

Av Miss Smirnoff - 7 augusti 2008 09:54

"Har du börjat????!!"


Yes, det är bingo ikväll! ;)

Får väl hoppas att Lämppa "får" åka på bingo för sin lilla grrris... Hihi

Jag tycker inte han ska säga ett skit om att hon åker på bingo, om jag får säga min mening! Men men, dom håller ju på som om dom vore nykära... Usch, så vidrigt! ;) Skärp er och skaffa ett liv snälla nån... Haha


2 samtal på 2 timmar, oh naajs!


Igår beställde man grejer till Wii för 1720 kr från Gamereplay. En ny dosa (eftersom en har gått sönder, visserligen ska jag få den utbytt, men det kan vara bra att ha fler), en ny Nunchuk och 2 nya spel. Mario Kart med ratt och Sonic and the secret rings.

Får väl se hur det blir. Var bara Nunchuken som fanns i lager, resten var beställningsvara upp till 2 veckor. Men men, bara att ge sig till tåls. Nånting som jag inte är så speciellt bra på, men...


På lördag lär man ska åka till Vemhån och kolla på när Älvros spelar veteranfotboll hela dagen. Hoppas det blir bra väder, annars blir det väl att sitta i bilen och läsa eller nåt.


Bara 45 min till lunch, ska på banken igen för tredje gången den här veckan. Ganska bra gjort eftersom det är torsdag idag. Har ju fått ett Visa-kort som inte fungerar att aktivera. Får se om det är tillfixat idag.

Tur att man kan använda kortet iaf...


Over & Out

Av Miss Smirnoff - 5 augusti 2008 09:50

Kollade på när Emil spelade Wii i förrgår... Var ju en upplevelse vill jag lova ;)

Sen spelade jag lite, eller lite o lite, de blev en timme. Kände att man var lite trött i armarna när man gick o la sig. Vaknade med världens träningsvärk i armarna. Skulle försöka spela lite till igår kväll, men kunde knappt hålla i kontrollen så... Det blev att brodera en stund först innan man la sig för att läsa vidare på min 900 sidiga bok. Har läst dom första 200. Suck!


Btw så har jag blivit kär... I Samsung SGH-i900 Omnia! Me want!!

Står ju att den inte ska komma ut förrän i oktober men jag tror att den kommer tidigare, man får hoppas iaf.

Kanske ska ta en rajd på prisjakt eller pricerunner...


Vann förresten inte ett skit på Hoddals-bingon heller. Ska fan sluta med de där snart, de tjänar man nog bäst på. Fast de har jag ju sagt flera gånger, lär aldrig hända eftersom jag tycker de är så kul.


Snart så är Gaspode's semester slut oxå, haha, skadeglädje är den enda sanna glädjen som alla vet! Är ju bara 2,5 vecka kvar! Dom kommer bara dra förbi.


Over & Out

Av Miss Smirnoff - 1 augusti 2008 09:51

Fy fan, va lej jag blev när potten gick ut till en och samma vinnare... Som ÄVEN vann på 4:e raden. Så den personen gick hem och var 25.500 spänn rikare. Fuck!


Jag tror jag och Lämppa måste be gaygubbarna i bilen bredvid om ursäkt...? Som det såg ut på en utav dom så var han tvungen att hålla sina händer fast på ratten för att inte störtflyga ur sin bil, in i våran och sätta en bunt bingopennor i munnen på oss! Vi var ju inte speciellt tyst där ett tag.

När vi hade börjat att spela på dom vanliga brickorna igen (utroparen höll fortfarande på att rätta brickor), så visade jag Lämppa en ny fin grön duttpenna som var oanvänd. Jag skruvade av korken och till sin förvåning fick hon se att penndutten var VIT!


Lämppa: Är den genomskinlig??

Jag: Nä, men den är ju oanvänd....

Lämppa: Jaaaa...... Men hur får man ut färgen då???

Jag: Man duttar med den (tryckte mitt pekfinger mot dutten och lite grön färg trädde fram)

Lämppa: Give me that, I want to try!

(Hon satt där i sin lilla värld och tryckte med sitt finger mot dutten, medans jag som är uppmärksam på utroparen börjar dutta mina två första nummer)

Lämppa: (Tittar lite knepigt på mig och säger): HAR DU BÖRJAT??????!!!


HAHA, världens APGARV bryter ut, bredvid Lämppa står en Volvo parkerad med gaygubbarna i. Både mitt, Lämppas och gaygubbarnas fönster var nere, så man kunde ju höra det mesta man sa i bilarna....


Jaja, det var såå kul, sen skrattade vi typ i en halvtimme... Men sen kom Helena och la sig i så då vart de inge kul längre. Jävla skitunge! ;)


Over & Out

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards